okładka zastępcza

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: 2008.

Gastronomia urządzenia, Żywność technologia urządzenia., Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
978-83-02-07120-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
2008.
Numer wydania
Wyd. 13.
Objętość
278, [2] s. :
Rozmiary
20x21 cm.
UKD
640.43/.44:641.54](075.3-021.66)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [280]. Bibliogr. s. [280].
Dla kl. 1 i 2 technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz technik organizacji usług gastronomicznych.
020
%a 9788302071201
080
%a 640.43/.44:641.54](075.3-021.66)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 13.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 2008.
300
%a 278, [2] s. : %b il. ;%b il. ; %c 20x21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [280].%a Bibliogr. s. [280].
521
%a Dla kl. 1 i 2 technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz technik organizacji usług gastronomicznych.
650
%a Gastronomia %x urządzenia
650
%a Żywność %x technologia%x urządzenia.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 978-83-02-07120-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: I-W-119450-DO
Sygnatura: 64
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane